Testttt

ParketCare

Passie voor vloeren

Over ons

Door onze passie voor het vak hebben wij de afgelopen jaren veel kennis over onze vloeren opgebouwd en kunnen u daardoor op een deskundige manier adviseren. Uw vloer is een bepalend onderdeel van het interieur, vandaar dat uw inrichting begint bij het kiezen van de juiste vloer. Daarnaast is uw vloer een van de meest belaste onderdelen in uw woning. Daarom willen we aanraden om niet enkel naar de uitstraling en prijs van de vloer te kijken. Eigenschappen zoals: de kwaliteit, dikte en materiaal zijn bij aankoop zeer belangrijk.

Laat uzelf verrassen door de vele mogelijkheden. In feite is bijna alles mogelijk.

Voor iedereen een prachtige vloer

ParketCare heeft voor iedere smaak en elk budget een prachtige vloer. Als u hulp en/of tips nodig heeft, dan staan wij voor u klaar met een deskundig advies en deze is uiteraard geheel vrijblijvend. Naast het leveren van de vloeren hebben wij onze eigen legservice met enthousiaste en deskundige medewerkers die passie voor het vak hebben en u willen helpen uw huis te verfraaien door een prachtige vloer te leggen.

Bij ons bent u zeker van uw aankoop, wij zijn CBW erkend en bieden u uiteraard ook garantie op het door ons verzorgde legwerk. Laat u vrijblijvend informeren over onze legkosten.

ParketCare is een professioneel gespecialiseerd vloerenbedrijf. ParketCare wat een ruim assortiment bied in verschillende typen vloeren waaronder: parket, laminaat en PVC. We zijn een enthousiast team en we staan open voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij bieden de beste service om de klant zo goed mogelijk te helpen. ParketCare hanteert een goede prijs kwaliteit verhouding.  Wij besteden veel tijd in het het helpen van de klant zodat de klant nog vele jaren lang tevreden is met zijn keuze. Wij zitten al 20 jaar in het vak en hebben een mooie naam  opgebouwd in Soest. Wij van ParketCare geven zowel zakelijk als particulier advies. Wij geven ook advies over het leggen van van de materialen die wij verkopen en wij kennen altijd wel iemand die voor een mooie prijs laminaat wil leggen mocht dat gewenst zijn. Met onze keuze van parket, laminaat en PVC proberen wij de beste keuze te maken door op een aantal factoren te letten. Hier volgen een aantal dingen waar wij op letten bij de leverancier: de laatste trends, de oude klassiekers, de prijs en een andere belangrijke factor bij het kiezen van onze leverancier is milieuvriendelijkheid. Hier letten wij op meerdere dingen zoals waar de leverancier het vandaan krijgt, het vervoer en niet alleen op het FSC keurmerk maar ook op andere milieu vriendelijkheids certificaten. Onze doelstellingen binnen het bedrijf is een breed assortiment te hebben waar wij iedereen blij kunnen maken van jong tot oud en van duur tot goedkoop. Bij ons is het onze passie om de klant een koop te laten doen waar zij blij mee zijn voor vele jaren en materiaal te leveren wat ook goed en sterk blijft voor vele jaren. Wij van ParketCare zijn een kleinschalig bedrijf die houd van goed contact daarom is het altijd een mogelijkheid om langs te komen voor het vragen van advies of een afspraak te maken voor zakelijk advies.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze oplossingen? Vraag een offerte aan via de knop aan de rechterkant.